Ateliere multisport pe stadionul Arcul de Triumf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Rugby va sărbători în avans, Ziua Internaţională a Copilului într-un mod inedit prin organizarea unui eveniment care va reuni mai multe discipline sportive.

Astfel, joi, 31 mai, in intervalul orar 10:00-13:00, pe terenurile de la Stadionul National Arcul de Triumf, va avea loc o actiune multisport care sa incurajeze copiii din Bucuresti sa cunoasca mai multe discipline, experimentandu-le pe rand si avand astfel ocazia de a vedea ce anume li se potriveste. 

Atelierele gandite pentru aceasta zi vor combina elementele de baza ale fiecarui sport cu elemente distractive, jocuri care sa ii atraga pe micuti, invatandu-i in acelasi timp importanta miscarii si a unui stil de viata sanatos

Copiii vor afla lucruri inedite despre disciplinele sportive care vor fi prezente la eveniment prin intermediul Federatiilor reprezentative: handbal, baschet, scrima, volei, lupte, judo si rugby. De asemenea, in cadrul mini atelierelor in care vor putea experimenta aceste sporturi, micutii vor avea ocazia sa ii cunoască, dar şi sa interactioneze cu unii dintre sportivi reprezentativi ai acestor discipline.

Intrarea este libera.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite