Astra se depărtează de Europa după înfrângerea, 1-2, cu Gaz Metan Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gaz Metan Mediaş a reuşit o victorie cu 2-1 pe terenul Astrei Giurgiu în penultima partidă a etapei a 28-a din Liga 1. Gaz Metan a trecut astfel deasupra liniei de retrogradare, în timp ce Astra se îndepărtează de locurile care duc în Europa.

Echipa din Giurgiu nu se regăseşte, obţinând doar trei puncte în ultimele şase partide jucate. Gaz Metan Mediaş a reuşit să plece cu toate punctele de la Giurgiu. Roman şi Curtean au întors soarta partidei în şase minute, după ce, în minutul 35, Denis Alibec a deschis scorul pentru astrali. 

La finalul întâlnirii, antrenorul Astrei, Dorinel Munteanu, cel care a dus-o pe Oţelul în Liga Campionilor, a declarat: „Jucătorii care au jucat azi au făctut o partidă bună. De la fiecare jucător mă aştept la mai mult. Mă nemulţumeşte faptul că dominăm toate partidele, suntem superiori la toate capitolele, dar la final pierdem. Îmi reproşez rezultatele.”

Jucătorul Astrei, Valerică Găman, a declarat: „Am jucat mai bine, dar am avut acele greşeli care ne-au costat. Nu ştiu ce se întâmplă, jucăm bine, dar nu adunăm puncte. E clar că nu avem un an bun, dar sperăm că vor veni vremuri mai bune. O vom lua de la capăt anul viitor.”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite