VIDEO Argentina şi-a luat revanşa în faţa Germaniei. Sud-americanii aveau 4-0 după 50 de minute, dar campionii mondiali au evitat o înfrângere ruşinoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionata Argentinei a învins cu scorul de 4-2 reprezentativa Germaniei într-un meci disputat miercuri seară la Dusseldorf, aceasta fiind prima întâlnire între cele două echipe după finala de al Cupa Mondială din Brazilia.

Argentina a invins Germania la ea acasa, la Dusseldorf, cu 4-2 într-o partida amicală în care cele două selecţionate au făcut spectacol. Sud-americanii au condus cu 4-0 (S. Aguero 20' , E. Lamela 40', F. Fernandez 47', Di Maria 50'), iar în a doua repriză au redus motoarele, ceea ce le-a permis nemţilor să inscrie de doua ori prin A. Schurrle (52') si M. Gotze (78').

După cum s-a desfăşurat prima repriză şi începutul celei de-a doua părea că Argentina vrea să răzbune umilinţa Braziliei din semifinala jucată împotriva Germaniei, când europenii i-au spulberat pe brazilieni.

Meciul de miercuri seară a fost o reeditare a finalei Cupei Mondiale la mai puţin de două luni de la ultimul act din Brazilia. Cele doua federaţii ale selecţionatelor care au jucat miercuri seară au stabilit la scurt timp după partida din Brazilia, ca finalistele ultimului Mondialul să dispute o partida amicală.

Argentina a venit în Germania fără vedeta Leo Messi. Totodată,  ambele echipe au avut mulţi jucători importanţi lipsă, acest lucru fiind cauzatde diferite probleme.

Ultima întâlnire dintre cele două selecţionate a avusese loc pe 13 iulie, la Rio de Janeiro. În acel meci, Germania se impunea cu 1-0 in prelungiri dupa golul inscris de Gotze si devenea pentru a patra oara campioană mondială.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite