Anamaria Prodan, încolţită de LPF. „Sunt şocată!” Soţia lui Reghecampf ameninţă Liga şi Federaţia cu judecata

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan poartă pe mai multe fronturi un război deschis cu FRF şi LPF
Anamaria Prodan poartă pe mai multe fronturi un război deschis cu FRF şi LPF

Scandalul provocat de hotărârea luată de Comitetului Executiv al FRF pentru disputarea unui baraj între Chiajna şi Rapid a luat amploare în ultimele zile. Anamaria Prodan, preşedintele echipei Săgeata Năvodari, a atacat în termeni duri această decizie, iar LPF-ul s-a autosesizat şi vrea s-o pedepsească aspru pe soţia lui Reghecampf.

Scandalul iscat în jurul meciului de baraj dintre Rapid şi Chiajna a fost escaladat recent de Anamaria Prodan, soţia antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, care a declarat public că hotărârea Comitetului Executiv este un abuz fără margini. „Sunt şocată! Nu mi-am imaginat niciodată că se poate întâmpla aşa ceva. Situaţia Rapidului nu este similară cu cea a Universităţii Cluj. Comitetul Executiv nu este o instanţă de judecată, ei nu au voie să facă aşa ceva. Liga I trebuia să înceapă cu 17 echipe. Rapidul nu are voie să joace pentru că nu a primit licenţa, e abuziv. Herea nu va juca. Herea are de încasat 270.000 de euro de la club”, a spus Anamaria Prodan pentru ProSport.

Imediat după rostirea acestor cuvinte, LPF s-a autosesizat şi a trimis cazul impresarului la Comisia de Disciplină în speranţa ca acest organ abilitat să o sancţioneze aspru. Aflând de această decizie a LPF, Prodan a luat foc. „În cazul în care voi primi vreo sancţiune, ceea ce ar fi de domeniul absurdului, întrucât doar mi-am exprimat un punct de vedere cu privire la posibilitatea eludării sistemului de licenţiere, îmi voi recupera prejudiciul urmare unei acţiuni în instanţă împotriva comisiilor FRF care nu au acordat licenţa clubului Rapid. Eu, la fel ca şi preşedintele FRF, domnul Mircea Sandu şi ca domnul director al departamentului de licenţiere, Viorel Duru am susţinut doar că un club care nu a obţinut licenţa, nu poate evolua la anul în Liga 1. Ar fi ultimul lucru posibil ca eu să fiu cea sancţionată, nu cei care au generat această situaţie! Am spus că este infracţiune nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti şi îi invit pe cei care m-au dat în judecată să studieze codul penal şi să observe că nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti este reglementată ca infracţiune. De asemenea, afirmaţia că a doua zi cei din CEx vor fi la DNA nu îmi aparţine, reprezentanţii unui club implicat au anunţat în media că vor face plângere la DNA într-o astfel de situaţie, eu doar am comentat această informaţie din presă”, a adăugat Prodan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite