Amical de "lux". Naţionala se pregăteşte pentru Euro 2016 cu locul 14 din campionatul Georgiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala României joacă astăzi al doilea amical al stagiului din Turcia contra unei modeste echipe de club, Sioni Bolnisi (ora 19.00 Digisport).

Românii pregătesc meciul oficial cu Insulele Feroe (29 martie) din preliminariile Euro 2016 contra unei formaţii care se bate la retrogradare în prima ligă georgiană.
Remiza insipidă (0-0) cu Bulgaria de sâmbăta trecută a aruncat o umbră de îndoială asupra selecţionatei divizionare la care a apelat Anghel Iordănescu în cantonamentul din Antalya. După un meci în care ocaziile de gol au lipsit cu desăvârşire, „tricolorii” au astăzi posibilitatea de a marca pe bandă rulantă. Aceasta pentru că adversara României, echipa Sioni Bolnisi din Georgia, este una extrem de modestă. Aflată pe locul 14 din 16 în campionatul intern, Sioni are un sezon dezastruos, cu numai trei victorii în 15 meciuri. Degringolada georgienilor a continuat şi în partidele de verificare din această iarnă, Sioni nereuşind să marcheze vreun gol în ultimele patru meciuri. Mai mult, rivala de astăzi a românilor vine după un 0-7 încasat în faţa unei divizionare secunde din Georgia, lucru care vorbeşte de la sine despre valoarea grupării din Bolnisi. Astfel, e de aşteptat ca Anghel Iordănescu să folosească această partidă pentru exersarea schemelor de atac împotriva unei apărări aglomerate, scenariu care se va repeta probabil la meciul oficial cu Insulele Feroe de la 29 martie. Până atunci, „tricolorii” din Liga I vor mai juca un amical, sâmbătă, contra Moldovei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite