Alibec, emoţii pentru prezenţa la Euro 2016: mai întâi, Iordănescu l-a făcut „gras“, acum i s-a descoperit un alt defect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul de 25 de ani a contribuit cu 16 goluri la câştigarea titlului de către Astra, însă mai are de aşteptat pentru a afla dacă va merge la Campionatul European.

Iar asta pentru că cel mai bun fotbalist al giurgiuvenilor a fost surprins, recent, într-o ipostază care nu-i va conveni lui Anghel Iordănescu: fumând o ţigară.

Fostul selecţioner, Emeric Ienei, a vorbit la Dolce Sport despre acest defect al lui Alibec. 

„Şi Lăcătuş şi Piţurcă fumau. Dar e foarte greu să-i spui cuiva să nu mai fumeze. Eu nu le-am spus să nu mai fumeze, ci înainte de joc să nu mai fumeze un pachet pe zi, să fumeze mai puţin. Chiar dacă eu le interziceam, ei tot fumau. Eu cred că Alibec va fi în lotul de Euro. Voi vorbi cu Iordănescu şi o să-i spun, chiar dacă nu poţi să-l obligi. Să-i spui bagă-l în echipă. El trebuie, în primul rând, să aibă relaţii foarte bune de joc în echipă, pentru că degeaba ai jucători de excepţie, dacă ei n-au relaţii de joc între ei“, a afirmat Ienei care a stat pe banca tricolorilor la Euro 2000.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite