Adrian Cristea a ratat un transfer în Spania pentru că a fost caracterizat ca fiind „curvar, beţiv, nenorocit”. Acum nu mai are bani şi banca îi va lua casa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Cristea a rămas fără echipă după despărţirea de Petrolul şi îşi petrece timpul pe la emisiunile mondene, părând dezinteresat de viitor său fotbalistic.

Cristea a dezvăluit într-un interviu acordat prosport.ro că în urmă cu câţiva ani a ratat şansa de a juca în Spania. Antrenor acolo era fostul tehnician al lui Dinamo, Esteban Vigo, care a vrut să-l aducă la echipă, dar referinţele la adresa lui au fost foarte proaste. "L-a chemat pe un fost coleg de-al meu să-l întrebe despre mine. Nu spun cine e. Fostul meu coleg m-a făcut varză. Era şi soţia lui la discuţie, iar ea a zis că sunt beţiv, curvar, nenorocit. Aşa am ratat şi transferul ăsta", a spus Cristea. La Alicante au jucat doi români, Pulhac şi Dănciulescu, doar ultimul fiind însurat, deci e lesne de înţeles cine l-a "cântat" pe Cristea. Acum, cel poreclit "Prinţul", are şi alte probleme. A rămas fără cei 18.000 de euro pe care Petrolul îi plătea lunar, dar va rămâne şi fără casă. El n-a achitat ratele, iar banca a decis să-i scoată locuinţa la vânzare pentru 113.000 de euro. Apartamentul cu o suprafaţă de 85 mp a fost achiziţionat în 2008, iar cancan.ro informează că pe 27 august va avea loc licitaţia de vânzare, până atunci fotbalistul fiind nevoit să-şi găsească alt loc în care să stea.

CITIŢI ŞI:

Adrian Cristea a dezvăluit de ce s-a despărţit de la Petrolul Ploieşti

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite