Adevărul Live: Simona Halep, start în forţă la Singapore! Calcule pentru semifinale şi pentru locul unu WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep joacă mâine al doilea meci al grupei de la Turneul Campioanelor, contra danezei Caroline Wozniacki. Cu 11 victorii în acest an la tenismenele din Top 10 şi un start perfect la Singapore, Wozniacki va fi un adversar redutabil.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

Contra Simonei, Wozniacki e în avantaj, scor 3-2. Ultima partidă a avut loc în sferturi la Eastbourne, anul acesta, când succesul jucătoarei cu origini poloneze a frânt visul Simonei de a ocupa locul unu WTA. 

Între timp, Halep şi-a împlinit acest vis şi spune că s-a debarasat de o presiune suplimentară: "Nu ştiu care sunt variantele pentru a-mi păstra locul unu, nu mai fac asta. Am făcut-o în vară şi nu mi-a fost foarte bine.  Acum nu mă mai gândesc să termin anul pe locul unu, am atins această poziţie, vreau doar câştig meciurile pe care le joc aici, e mai important decât să termin anul pe primul loc. Sigur, ar fi un lucru frumos dacă aş fi numărul unu la finalul anului, dar nu cel mai important pentru mine în acest moment", a declarat Simona Halep. 

De la ora 14.00, jurnaliştii „Adevărul“, Iulian Anghel, Amir Kiarash şi Alex Ştefan vor discuta despre parcursul Simonei la Turneul Campioanelor, ce trebuie să facă pentru a ajunge în semifinale şi pentru a-şi păstra locul unu WTA. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite