Ţiriac nu s-a uitat la meciul Halep – Sharapova: a ironizat jocul Simonei şi i-a făcut un mare compliment rusoaicei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ţiriac (stânga)
Ion Ţiriac (stânga)

Ion Ţiriac rămâne printre cei mai exigenţi susţinători ai Simonei Halep (2 WTA) şi nu şi-a schimbat tonul nici după o victorie spectaculoasă, la Beijing.

Simona Halep (2 WTA) a ajuns în sferturile de la China Open şi poate urca pe locul 1 mondial, începând de luni, dacă va juca finala de la Beijing. Condiţia e ca trofeul să nu fie câştigat de Svitolina (3 WTA).

În ciuda rezultatelor excelente ale româncei în 2017, dar şi constanţa de care a dat dovadă, începând din 2013, când şi-a început ascensiunea în lumea tenisului, Ion Ţiriac nu e, deocamdată, pe deplin mulţumit de Simona.

„Domnişoara Halep e foarte darnică, extraordinar de darnică, face atâtea cadouri pe terenul ăla de tenis, că nu ştii de unde le ia şi unde le duce. În momentul în care a socotit unde poate să greşească şi îi dă şi posibilitatea adversarului să greşească, atunci riscul ei se reduce la jumătate“, a declarat fostul jucător de tenis, potrivit Digi Sport.

Întrebat dacă a urmărit meciul Halep – Sharapova şi ce crede despre contribuţia lui Andrei Pavel la rezultatul de astăzi, Ţiriac a oferit un răspuns surprinzător: „Nu ştiu dacă evoluţia ei de acum se datorează lui Andrei Pavel sau ei. Eu nu mă uit la meciuri, pentru că nu sunt pregătit să mă uit la meciuri din astea. Sharapova e una dintre cele mai desăvârşite profesioniste. Halep, cred că poate să câştige orice, dar mai poate să şi piardă din când în când, cu oricine“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite