Şarapova, puţine cuvinte despre Begu: Cum a prefaţat rusoaica mult aşteptatul meci de astăzi cu Irina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sharapova

Maria Şarapova (53 WTA) încearcă să facă la Madrid ceea ce n-a izbutit de când a revenit în circuitul feminin după suspendare: să facă un turneu mare la nivel înalt.

Româncele apar una după alta în faţa lui Şarapova la Madrid. Mai întâi, a fost Mihaela Buzărnescu (37 WTA), iar acum, în turul II, va fi Irina Begu (36 WTA).

Dacă Buzărnescu, venită după o competiţie grea şi lungă la Praga, n-a reuşit să ia vreun set cu Şarapova, în schimb, Begu, aflată într-o formă bună, poate avea speranţe într-o victorie astăzi.

Întrebată despre viitoarea ei adversară, Şarapova a oferit un răspuns destul de scurt, potrivit Digi Sport. „E o jucătoare cu un serviciu bun şi care loveşte puternic. Din ce îmi amintesc, ne-am mai întâlnit la Madrid şi n-a fost uşor. Condiţiile de aici o avantajează, pentru că preferă să lovească mingea de sus. E un aspect la care trebuie să am grijă“, a fost declaraţia dată de Şarapova.

Aceasta o conduce cu 3-0 pe Begu în întâlnirile directe de până acum. Cele două vor juca, astăzi (după ora 15.00, Digi Sport), în turul II, la Madrid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite