Întrebarea care făcut-o pe Simona Halep să izbucnească în râs după meciul cu Eugenie Bouchard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a trecut un hop greu în meciul cu Eugenie Bouchard, nu neapărat din cauza adversarei, ci mai ales din pricina accidentării pe care o are.

Din acest motiv, Halep a venit îngândurată la conferinţa de presă de după joc. Treptat însă ea şi-a schimbat starea de spirit, iar o întrebare venită din sală a făcut-o să izbucnească în râs. Apoi a urmat dialogul:

Joci la nivel înalt din 2013. Te simţi o veterană a circuitului?

Nu, nici măcar nu sunt aşa de în vârstă (n.r. Halep a râs cu poftă). Am doar 26 de ani. Mă simt mai experimentată. Mă simt solidă în joc, mă simt puternică mental. De asemenea, simt că mi-am îmbunătăţit mult jocul. Sunt o persoană diferită atât pe teren cât şi în afara lui, faţă de 2013. Aştept cu nerăbdare să văd ce îmi rezervă viitorul, şi, de asemenea, să încercn să fiu o persoană mai bună în ambele situaţii.

Jucătoarele mai în vârstă spun că tinerele din circuit sunt neînfricate. Eşti de aceeaşi părere?

Sunt neînfricate, nu se îngrijorează de nimic. Nu au îngrijorări că joacă împotriva jucătoarelor de top, pentru că e normal. Când eram ca ele, simţeam acelaşi lucru: că nu am ce pierde când jucam contra unei jucătoare mai mari. Dar acum ele sunt mult mai puternice, foarte înalte. Totul e deschis, după părerea mea. Tinerete jucătoare pot face rezultate bune. Dar nici cele mai în vârstă nu se descurcă rău. Aşa că tenisul e cu adevărat atrăgător acum. Nu ai o jucătoare sau două care fac totul şi câştigă totul, ceea ce face circuitul mult mai atrăgător pentru spectatori.

Tu când ai încetat să mai crezi că nu ai nimic de pierdut?

Acum e diferit. Când eşti tânără, nu ai nimic de pierdut. Dar apoi începi să ai încredere, începi să te simţi că eşti în top. Când câştigi împotriva unor jucătoare de top încrederea creşte, apoi totul se schimbă. Tot timpul trebuie să ai acel sentiment că nu ai nimic de pierdut, doar să te concentrezi pe meciul pe care trebuie să âl joci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite