Începe Mondialul de snooker! Toţii ochii sunt pe „Racheta” Ronnie O’Sullivan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronnie O'Sullivan (Reuters)

Ronnie O’Sullivan deschide sâmbătă, la Sheffield, o nouă ediţie a Campionatului Mondial de Snooker. Cu un nou succes, “The Rocket” ar strange 6 titluri în palmares.

Admiratorii snookerului au de ce să-şi ia vacanţă, pentru că sfărşitul lunii aprilie înseamnă debutul unui nou Campionat Mondial. Asta înseamnă sesiuni lungi, lovituri perfecte şi meciuri de poveste între aşii postavului.
Englezul Ronnie O’Sullivan este din nou vedeta turneului, pe care speră să-l câştige pentru a şasea oară şi a treia oară consecutiv. Doar Stephen Hendry are mai multe trofee cucerite la Sheffield – 7, însă recordul lui e ameninţat serios de cel poreclit The Rocket (Racheta), pentru rapiditatea cu care loveşte bilele. „Cine-l va putea opri pe Ronnie, asta e întrebarea”, a sintetizat Ken Doherty, fostul campion mondial.
„Opozanţii” cei mai de seamă ai lui O’Sullivan sunt Ding Junhui, Neil Robertson, Judd Trump şi Mark Selby, în vreme ce foştii campioni mondiali Mark Williams şi Graeme Dott au ieşit încă din calificări.
Jucătorul care se va impune la capătul celor 17 zile de concurs va încasa un consistent cec, de 300.000 de lire sterline.
În primul meci de pe tabloul principal , Ronnie O’Sullivan îl va întâlni pe finlandezul Robin Hull (sâmbătă, ora 12.00, Eurosport).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite