Personalul medical de la Spitalul de Urgenţă din Cluj foloseşte costume de zugrav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj, personalul medical nu ar avea echipamente de protecţia împotriva COVID-19, fiind nevoit să improvizeze. Cel puţin, asta susţine deputatul Emanuel Ungureanu, care a expus vineri situaţia, pe contul său de Facebook.

 Deputatul Emanuel Ungureanu afirmă că la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj, Clinica Ginecologie, nimeni nu a primit echipamente de protecţie anti-COVID 19 şi personalul medico-sanitar a început să se descurce cum poate. „Personalul a început să se descurce „româneşte”, prin improvizaţii care nu îi vor proteja de infecţia cu coronavirus. Nici pe ei, nici pe bolnavi! Priviţi „garderoba” anti-Covid 19 de la Cluj, o bătaie de joc faţă de cei care trebuie să ne salveze viaţa în aceste zile: Costum de zugrav, mască improvizată confecţionată de un prieten al şefului de secţie, mănuşi cumpărate din banii personalului”, a scris Ungureanu.

Acesta consideră că organizarea lasă de dorit, iar personalul medical, medici, asistente, infirmiere, brancardieri, nu au echipamente de protecţie şi nici nu au fost instruiţi cum să le folosească când vor veni.





 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite