Dan Negru: "Stephen Hawking este un dobitoc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatorul Dan Negru a declarat, pe blogul său, că omul de ştiinţă Stephen Hawking este "un dobitoc care n-a înţeles nimic".

În ultima sa carte, "The Grand Design", Stepen Hawking este de părere că "nu Dumnezeu a făcut lumea, ci legile gravitaţiei şi nu forţele divine au făcut minunile din jur". “Datorită legilor gravitaţiei, Universul se poate crea din nimic” a scris savantul în cartea sa.

Mai citiţi şi:

Cunoscutul fizician Stephen Hawking: Teologia nu este necesară. Explicaţia ştiinţifică este suficientă

Referitor la aceaste afirmaţii, Dan Negru este de părere că "Stephen Hawkins dovedeste ca e un dobitoc care n-a inteles nimic". Prezentatorul Antenei 1 mai precizează pe blogul său, referitor la Hawkins: "Că între domnia sa şi orice dobitoc (câine, pisică) nu e mare diferenţă".

"Bunica mea, o femeie simplă, cu câteva clase, a avut puterea să creadă toată viaţa în Dumnezeu şi sfârşitul vieţii i-a adus apropierea de EL… Bunica mea s-a stins cu credinţa că va ajunge lângă Dumnezeu… Aşa fac şi au făcut miliarde de oameni de pe Planetă… Speranţa în Dumnezeu, Alah sau oricare altă credinţă nu poate fi înlocuită de forţa gravitaţiei domnnului Hawkins", a mai comentat Dan Negru.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite