Turcan: Majoritatea PSD-ALDE urmăreşte amputarea atribuţiilor preşedintelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a afirmat miercuri în plenul Camerei Deputaţilor că majoritatea PSD-ALDE urmăreşte „amputarea“ atribuţiilor preşedintelui României prin respingerea cererii de reexaminare a proiectului de modificare a Legii referendumului.

„Urmăriţi, de fapt, cu această lege, amputarea atribuţiilor preşedintelui României. Aceasta este destinaţia şi ţinta dumneavoastră finală, dar greşiţi profund. (...) Dumneavoastră afectaţi organizarea unui referendum consultativ şi constituţional pentru toţi anii de acum înainte până când se va mai modifica legea referendumului“, a spus Turcan, în plen, citată de Agerpres

Liderul PNL a precizat că liberalii au votat împotriva acestei legi. „Susţinem referendumul pentru întărirea familiei, la fel cum susţinem şi integritatea în funcţia publică", a mai spus Turcan.

Liderul deputaţilor PNL a acuzat majoritatea parlamentară că se foloseşte de milioane de oameni care au semnat de bună-credinţă pentru organizarea referendumului privind redefinirea familiei în Constituţie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite