Traian Băsescu petrece cu marinarii la vila de protocol de la Neptun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu va sărbători sâmbătă, alături de foştii săi colegi, 37 de ani de la absolvirea Institutului de Marină, întâlnirea urmând să aibă loc la vila de protocol din staţiunea Neptun.

Traian Băsescu se va întâlni şi în acest an cu foştii colegi de la Institutul de Marină, actualmente Academia Navală "Mircea cel Bătrân", eveniment pe care preşedintele îl sărbătoreşte în fiecare an, în această perioadă.

Întâlnirea va avea loc la vila de protocol din staţiunea Neptun sâmbătă seara.

De când este preşedinte, Traian Băsescu s-a întâlnit în fiecare vară cu foştii săi colegi de la Academia Navală, la vila de protocol de la Neptun, excepţie făcând anul trecut, când petrecerea a avut loc la restaurantul unui hotel de trei stele de pe bulevardul Mamaia din Constanţa.

Traian Băsescu a absolvit Institutul de Marină „Mircea cel Bătrân“, Facultatea de Navigaţie, Secţia Comercială, în anul 1976.

Preşedintele Traian Băsescu a fost testat, vineri dimineaţă, pe un simulator de navigaţie, pentru reconfirmarea brevetului de comandat de navă. Examinarea a avut loc la Centrul de simulare al CERONAV din Constanţa.

Materiale pe aceeaşi temă:

VIDEO Cum iese Traian Băsescu din portul Rotterdam cu o navă de 260 de metri, fără remorchere. Pe simulator

FOTO VIDEO Preşedintele Traian Băsescu a obţinut reconfirmarea brevetului de comandant de navă. „A luat testarea cu brio“, a spus examinatorul

FOTO Băsescu, după testul de reconfirmare a brevetului: „Un comandant de navă nu concepe să primească sub 10.000 de dolari“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite