Traian Băsescu: Există oameni întrebaţi de procurorii DNA dacă ştiu ceva despre mine. Am informaţii în acest sens

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte Traian Băsescu FOTO Mediafax
Fostul preşedinte Traian Băsescu FOTO Mediafax

Fostul preşedinte Traian Băsescu insinuează că procurorii DNA caută informaţii despre acesta, precizând că au fost astfel de declaraţii făcute în faţa judecătorilor, fără a da însă niciun nume.

„Sunt mulţi oameni chemaţi la DNA şi întrebaţi: frate, dar ceva despre Băsescu ştiţi? Am informaţii în acest sens. Au fost oameni arestaţi care au spus în instanţă lucrul acesta. În instanţe, unde li se prelungea arestarea. Au fost astfel de declaraţii date în faţa judecătorului, că oamenii sunt întrebaţi de unii procurori din DNA: dar ceva despre Băsescu ştiţi? Nu mă miră că apare subiectul Băsescu în această discuţie legată de Omar Hayssam“, a spus Băsescu, la B1 TV.

Fostul preşedinte a intrat prin telefon la B1 TV pentru a preciza că nu a fost parte a scoaterii lui Omar Hayssam din ţară. „Eu vă spun două lucruri simple: Dacă aş fi fost parte a scoaterii lui Hayssam din ţară în niciun caz n-aş fi putut să destitui pe Procurorul General şi pe şefii de servicii, şi în niciun caz nu l-aş fi adus înapoi. Pentru că operaţiunea a avut un gir politic la cel mai înalt nivel. Prostiile astea servite populaţiei de tot felul de lichele fac parte din  categoria celor care tremură la venirea lui Hayssam în ţară”, a mai spus Băsescu.

Fostul şef al statului mai spune că a fost frământa, până la închierea mandatului, de modul în care a reuşit să fugă Omar Hayssam din ţară. „Eu am întrebat: avem o înregistrare a operaţiei care i s-a făcut lui Hayssam în penitenciar? Am întrebat: dacă vreo mostră s-a prelevat din pancreasul care i s-a tăiat. Nu exista nimic. Pentru mine a fost mereu un mister şi trebuie să recunosc că atunci am luat-o de-avalma. Când ani de zile, cât l-au supravegheat structurile noastre prin Siria, Liban, Irak, n-a dat niciodată semne de boală, ori un om cu pancreasul tăiat...“, a mai spus Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite