Senatul intră în campanie electorală. Chelaru: Astăzi este ultima şedinţă de plen din această legislatură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului
Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului

Senatul va intra, de marţi, în campanie electorală, programul de lucru al parlamentarilor urmând a se defăşura doar în comisii şi în circumscripţiile teritoriale, vicepreşedintele Senatului Ioan Chelaru afirmând că e posibil ca luni să fie ultima şedinţă de plen din această legislatură.

”Am aprobat (în Biroul Permanent - n.r.) programul de lucru pentru această săptămână şi săptămâna viitoare, care înseamnă astăzi, program obişnuit - la ora 16.00 şedinţa de plen, mâine se va lucra în comisii şi de miercuri se va lucra în teritoriu. Săptămâna viitoare este un program care înseamnă luni şi marţi lucru în comisii, miercuri, joi şi vineri în teritoriu. În situaţii deosebite, în care e nevoie de convocarea Biroului Permanent, domnul preşedinte va convoca Biroul Permanent, de pe o zi pe alta”, a spus Ioan Chelaru, după şedinţa Biroului Permanent.

Întrebat dacă în această legislatură va mai fi vreo şedinţă de plen, Ioan Chelaru a arătat că este posibil ca plenul de luni să fie ultimul din această legislatură.

El a mai afirmat că, în principiu, va fi acelaşi program până la sfârşitul acestei legislaturi. ”O parte dintre colegi au intrat deja în campanie electorală, chiar dacă e precampanie. O parte nu se mai regăsesc şi atunci e posibil să nu mai fie..”, a spus Chelaru.

Alegerile parlamentare vor avea loc în 11 decembrie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite