Reacţii după anunţul lui Iohannis de a candida pentru un nou mandat: Rămâne să lupte împotriva a ceea ce fac PSD şi Dragnea / Nu cred că va câştiga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, sâmbătă, la Sibiu, că este ferm hotărât să candideze pentru un nou mandat de preşedinte. Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a declarat că acesta este un angajament al preşedintelui de a lupta pentru o Românie europeană.

Raluca Turcan - FOTO Eduard Enea

Raluca Turcan: 

Anunţul candidaturii pentru un nou mandat arată determinarea şi angajamentul ferm al Preşedintelui Klaus Iohannis de a lupta pentru o Românie europeană. Din păcate, tocmai în anul Centenarului, democraţia din România este grav pusă în pericol de o guvernare care distruge legi şi instituţii pentru a servi interesele infractorilor. Partidul Naţional Liberal va fi alături de preşedintele Iohannis în prima linie a luptei pentru o Românie europeană. România nu poate fi confiscată de infractorii care simt nevoia să îşi ceară scuze puşcăriaşilor'', a scris Turcan pe Facebook.

Dan Barna - FOTO Eduard Enea

Dan Barna,

 preşedintele USR, a declarat, la Timişoara, că astfel Iohannis a dorit să transmită mesajul că va rămâne să lupte împotriva „a ceea ce fac astăzi PSD şi Liviu Dragnea“'.

"Este o decizie pe care o anticipam cu toţii. Preşedintele a decis probabil să o comunice în această perioadă de conflict, pentru a transmite, fără îndoială, un mesaj. A existat acea idee că va pleca la Bruxelles sau că se va retrage, iar în această perioadă când este nevoie de o solidaritate şi de o rezistenţă a societăţii decente şi normale, mesajul preşedintelui vine să întărească această idee - că va rămâne şi el să lupte alături de România normală împotriva a ceea ce fac astăzi PSD şi Liviu Dragnea", a afirmat Dan Barna, într-o conferinţă de presă. 

Paul Stănescu FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Vicepremierul Paul Stănescu:

„Nu cred că va câştiga un nou mandat”. Vicepremierul a mai afirmat că ”este incredibil ca un preşedinte să nu respecte o decizie a Curţii Constituţionale” (Declaraţia completă). 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite