Primăria Capitalei a achiziţionat fluiere în valoare de peste 16.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Municipiului Bucureşti a cumpărat, potrivit portalului de achiziţii publice, 2.000 de „fluiere cu bilă”, în valoare de 78.000 de lei, mai exact 16.800 de euro. Acestea vor fi întrebuinţate în situaţii de urgenţă şi valorează 40 de lei bucata.

Primăria Capitalei a investit la sfârşitul lunii august suma de 78.000 de lei, mai exact 16.800 de euro, pentru a achiziţiona 2.000 de „fluiere cu bilă”. Potrivit portalului de achiziţii, acestea vor fi utile „pentru îndeplinirea în bune condiţii a misiunilor specifice în situaţii de urgenţă desfăşurate pentru inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul-Spirii”. Preţul de achiziţie al fiecărui fluier a fost de 40 de lei bucata. 

Imagine indisponibilă

Investiţia a fost semnalată de consilierul local USR Sector 1, Clotilde Armand, care a scris pe pagina sa de Facebook despre „priorităţile” primăriei. 

„V-aţi întrebat ce cumpărături a mai făcut dna Firea din banii noştri? Vă spun eu: FLUIERE. Primăria Municipiului Bucureşti a cumpărat 2000 de ''fluiere cu bilă'' în valoare de 78.000 RON (16.804 Euro), fără TVA. Da, aţi auzit bine. Priorităţi pentru autorităţi”, se arată în postarea consilierului USR. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite