Predoiu: Am intrat în politică pentru a da, nu pentru a lua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Predoiu, un politician calm
Cătălin Predoiu, un politician calm

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu , spune că este nevoie de mai mult calm în viaţa politică din România, într-un răspuns adresat preşedintelui Traian Băsescu.

„Da, vreau să aduc Pacea şi Liniştea românilor, ca să-şi poată construi bunăstarea. Am adus Pacea în sistemul judiciar, cu consimţământul Premierilor Tăriceanu, Boc şi al Preşedintelui Băsescu“, a scris Predoiu pe Facebook, după ce şeful statului a spus că este "mult prea flexibil şi împăciuitor".

În opinia sa, „această pace în Justiţie" a adus României patru rapoarte pozitive pe justiţie şi patru coduri fundamentale, precum şi Legea micii reforme, care a ajutat la pedepsirea marilor corupţi.

„Această Pace a fost din păcate întreruptă de mici războaie pe care le-am dat, două greve ale magistraţilor, un conflict constituţional cu CSM câştigat la CCR cu unanimitate, alt război pentru legea răspunderii magistraţilor. Infractori fugiţi din ţară au fost extrădaţi cu succes în această Pace. Sunt lucruri pentru care trei Premieri şi un Preşedinte de ţară m-au plasat în afara sistemului politic, ca să lucrez pentru România. De data aceasta, eu vreau o Pace pentru România, ca să ieşim din vrajba naţională şi din sărăcie şi nu am de gând să-mi plec capul pentru opţiunile mele. Asta nu înseamna că voi abdica de la onestitatea şi fermitatea mea. Dacă e cazul să mai duc războaie pentru justiţie şi dreptate, o voi face. Am intrat în politică pentru a da, nu pentru a lua. Am dat şi voi mai da. O fac pentru poporul român“, a adăugat Predoiu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la B1 TV, că prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu este un om în care nu mai are încredere, fiind mult prea flexibil şi împăciuitor, iar România are nevoie de un preşedinte care să nu facă compromisuri.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite