Paleologu: „Se bat calicii pe ceaunul gol“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Theodor Paleologu apelează la aforisme pentru a explica situaţia din PDL
Theodor Paleologu apelează la aforisme pentru a explica situaţia din PDL

Secretarul executiv al PDL, Theodor Paleologu, scrie, pe pagina de Facebook, în contextul disputelor din PDL: „O suculentă vorbă moldovenească spune că «se bat calicii pe ceaunul gol»“.

„O suculentă vorbă moldovenească spune că «se bat calicii pe ceaunul gol». Atentie la ridicol!“, aceasta este postarea lui Theodor Paleologu.

Actualul preşedinte al PDL, Vasile Blaga, şi-a anunţat, luni, candidatura pentru reconfirmarea la şefia partidului. La rândul său, deputatul Elena Udrea a anunţat, marţi, că va candida pentru fotoliul de lider al PDL.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la B1Tv, că Elena Udrea poate avea şanse pentru şefia PDL la o Convenţie cinsitită, precizând însă că îi recomandă acesteia să se retragă dacă se constată că este aranjată Convenţia PDL, „aşa cum se produce acum“.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, că PDL seamănă acum în interior cu FSN şi nu îl mai poate ajuta în îndeplinirea obiectivelor sale, precizând că se uită la ce se întâmplă, dar nu îi vine să creadă ce vede.

De asemenea, preşedintele Traian Băsescu a criticat conducerea actuală a PDL şi pe liderul Vasile Blaga pentru îndepărtarea echipei lui Emil Boc din fruntea partidului după alegerile locale din iunie 2012, dar şi pentru rezultatele proaste obţinute la alegerile parlamentare din decembrie.

Convenţia Naţională a PDL pentru alegerea noii conduceri urmează să aibă loc în 23 martie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite