Nicuşor Dan îi răspunde Ralucăi Turcan: Nu poate fi vorba despre o fuziune cu PNL, nici acum, nici în viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan şi Nicuşor Dan colaborează în Parlament
Raluca Turcan şi Nicuşor Dan colaborează în Parlament

Preşedintele USR Nicuşor Dan exclude o posibilă fuziune cu PNL, după cum a propus, la Adevărul Live, liderul liberal Raluca Turcan. Nicuşor Dan le recomandă liberalilor să se concentreze pe propria reformă internă şi să lase gândurile de alianţe şi fuziuni.

„USR îşi respectă angajamentul faţă de alegatori şi nu va intra în alianţe cu vechile partide, nici cu PNL. Opoziţia este obligata sa coopereze în Parlament pentru a opri atacurile PSD împotriva justiţiei, dar asta nu înseamnă ca USR se aliază cu cineva. Cât despre fuziunea despre care vorbeşte Raluca Turcan nici nu poate fi vorba, nici acum şi nici în viitor. USR are un proiect politic propriu pentru modernizarea României pe care îl va realiza împreună cu oameni devotaţi interesului public, neafectaţi de vechile metehne ale politicii, aşa cum sunt cei care vin alături de noi. PNL este dator, nu USR sau altcuiva, ci propriilor alegători, cu o reformă internă“, a reacţionat Nicuşor Dan. 

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a vorbit, joi, la Adevărul Live, despre posibilitatea unei colaborări între PNL şi USR, poate chiar o fuziune a celor două formaţiuni pe termen lung. ”USR poate să vină natural alături de PNL fie într-o alianţă, fie dacă nu la un moment dat printr-o fuziune. Aste este soluţia pe termen lung”, a spus Raluca Turcan. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite