Ludovic Orban: Pe doamna Dăncilă o doare la bască de faptul că mii de români au fost loviţi cu bastoane, au fost agresaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Mediafax
Ludovic Orban. FOTO Mediafax

Liderul PNL, Ludovic Orban, consideră că pe prim-ministrul Viorica Dăncilă nu o interesează faptul că „mii de români au fost agresaţi“, la protestul din 10 august, desfăşurat în Piaţa Victoriei. Mai mult, Dăncilă nu a apelat nici la Corpul de control.

„Pe doamna Dăncilă o doare la bască (n.r.- de faptul) că mii de români au fost gazaţi, că mii de români au fost loviţi cu bastoane, au fost agresaţi. E clar pentru orice om care a citit Legea jandarmeriei, faptul că Jandarmeria a intervenit în contradicţie cu legea“, a declarat Ludovic Orban, preşedintele PNL, într-o intervenţie telefonică la Digi24.  

Liderul liberal a mai subliniat faptul că Viorica Dăncilă trebuia să demareze prima controlul subordonaţilor politici, adică ministrul de Interne şi prefectul Capitalei. 

„Dacă era responsabilă doamna Dăncilă, trebuia să-şi pună la treabă Corpul de control şi pe urmă să demită ministrul de Interne şi prefectul Capitalei“, a mai afirmat Ludovic Orban 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite