Gabriela Firea, selfie cu Olguţa Vasilescu în startul campaniei prezidenţiale: #ViataMergeInainte #NuMorCaii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea şi-a făcut un selfie cu fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu în cadrul evenimentului de lansare a programului de candidat la prezidenţiale a Vioricăi Dăncilă. Firea a postat mai multe fotografii de la eveniment, precum şi câteva mesaje scurte: #NuMorCaii

 „#ViataMergeInainte #NuMorCaii #Renastere”, a publicat pe Facebook Firea, împreună cu mai multe fotografii de la evenimentul care a avut loc la Romexpo.

Selfie-ul cu Olguţa Vasilescu a fost făcut în momentul în care mai mulţi social-democraţi au urcat pe scenă alături de Viorica Dăncilă, după ce a vorbit în faţa membrilor PSD, prezentându-şi programul la prezidenţiale.

Pe scenă, Firea a ţinut un discurs cu citate din Sun Tzu şi atacuri asupra preşedintelui Klaus Iohannis, respectiv asupra liberalilor.

„Nu contează de câte ori cazi, important e de câti ori poţi şi ştii să te ridici. Nu fiţi trişti!  Cu cine doreşte preşedintele Iohannis să o înlocuiască pe doamna Dăncilă? Cu un om de casă care nu a construit niciun km de autostradă în vremea când a fost ministru al Transporturilor. Ca viceprimar, a fost la un pas să falimenteze Primăria Capitalei. Avem un preşedinte de ţară care pleacă foarte des în concediu, care pleacă capul când negociază pentru noi şi îţi pleacă capul atunci când îl întrebăm ce a făcut în ultimii cinci ani, pentru că nu a făcut. Oamenii de tip nou? În Bucureşti este condus care a făcut poliţie politică. Aceşti oameni vor să conducă România pentru un cerc restrâns de prieteni. Avem nevoie d eun preşdinte cu normă întreagă, nu de un preşedinte mereu în concediii”, a afirmat Firea.

De cealaltă parte, Olguţa Vasilescu a fost mai incisivă, aceasta direcţionându-şi atacurile asupra lui Victor Ponta şi Dan Barna:  „Am pierdut guvernarea din cauza unui trădător: Victor Ponta (sala începe să huiduie). Aşa merită. Ponta a spus că a primit mesaje de la colegi din PSD după moţiune. Eu zic să se uite în frigider, acolo va găsi urările noastre. Dan Barna, un bărbat înalt ca bradul şi mai era ceva cu gardul dar nu-mi mai amintesc ce”, a afirmat aceasta.
 

Vezi şi: Dăncilă, reîncărcată pentru Cotroceni: „Bunăstare pentru toţi!“. Olguţa, şir de jigniri: Ponta va găsi urările noastre în frigider. Barna, înalt ca bradul şi ...

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite