Firea îl acuză pe Dragnea că a ordonat intervenţia în forţă a jandarmilor la protestul diasporei: „Vrea să transforme Capitala în Beirut“. Reacţia lui Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susţine că Liviu Dragnea împreună cu oamenii săi fideli din partid au plănuit atacul violent al jandarmilor împotriva protestarilor la mitingul diasporei din 10 august. „Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect, juridic“, a spus Firea, la RTV. „Eu chiar nu comentez enormităţi", a răspuns Dragnea.

Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale şi am informaţiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect (Speranţa Cliseru -.n.r), juridic. Dar uite că nu a fost aşa. Vrea să transforme capitala României, municipiul Bucureşti şi să ajungem precum Beirut.”, a declarat Firea. Oraşul Beiruit, capitala Libanului, a fost măcinat de lupte de stradă între poliţişti şi protestatari din cauza activităţii guvernului. 

Întrebat cum răspunde acuzaţiilor lansate de Gabriela Firea, liderul PSD a răspuns: "Eu chiar nu comentez enormităţi".

Primarul Capitalei a mai spus că în urmă cu câteva zile Dragnea a avut o întâlnire cu primarii de sectoare, în afară de Robert Negoiţă, cărora le-a spus că Firea va fi înlăturată de la conducerea organizaţiilor PSD Ilfov şi Bucureşti şi că Guvernul va adopta o ordonanţă de urgenţă pentru desfiinţarea Primăriei Capitalei.

„Mi s-a comunicat că Liviu Dragnea a făcut afirmaţia că vrea să mă chinuie şi să-mi curme cariera politică, să fiu eliminată din poziţiile politice. Nu voi face nimic care să arate că mă agăţ de funcţii, însă trebuie să dau un semnal de alarmă şi să spun ce se intenţionează cu capitala României. Liviu Dragnea doreşte să desfiinţeze Bucureştiul, iar cele şase sectoare să devină oraşe de sine stătătoare, iar primăria să devină o instituţie decorativă. Vrea să mă anihileze în totalitate", a subliniat Gabriela Firea la România TV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite