Femeile din PDL Satu Mare cer demisia Andreei Paul Vass din conducerea partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Paul Vass îl susţine pe Vasile Blaga la şefia PDL
Andreea Paul Vass îl susţine pe Vasile Blaga la şefia PDL

Femeile din organizaţia PDL Satu Mare solicită demisia Andreei Paul Vass din funcţia de prim-vicepreşedinte al BPN al Organizaţiei de Femei pentru că îl susţine pe Blaga pentru funcţia de preşedinte al partidului şi nu pe cele două contracandidate ale sale: Monica Macovei şi Elena Udrea.

„Doamnele şi domnişoarele din toate organizaţiile de femei ale PDL au primit o lovitură dură din partea doamnei Andreea Paul Vass care ocupă funcţia de prim-vicepreşedinte în Biroul Permanent Naţional al Organizaţiei de Femei. Pentru şefia PDL s-au înscris două femei din generaţii diferite şi un bărbat. Andreea Paul Vass în loc să susţină tinereţea, profesionalismul şi viziunea doamnei Elena Udrea sau experienţa, decenţa şi inteligenţa doamnei Monica Macovei, a ales să-l susţină pe singurul bărbat aflat în această competiţie internă“, susţin acestea.

Membrele şi simpatizantele PDL Satu Mare susţin că Andreea Paul Vass nu mai reprezintă interesele doamnelor şi domnişoarele din PDL. Ele mai afirmă că, „deşi doamna Vass are discursuri feministe când este vorba de ocuparea unor funcţii de conducere în organizaţia de femei, realitatea se pare că este alta“.

Zilele trecute, europarlamentarul PDL Elena Băses s-a arătat deranjată de faptul că niciuna dintre cele două femei înscrise în cursa pentru preşedinţia partidului, Elena Udrea şi Monica Macovei nu beneficiază de susţinerea preşedintei şi vicepreşedintei Organizaţiei de Femei a PDL.

„Alegerile pentru conducerea partidului din care fac parte au loc la sfârşitului acestei luni. În cursă s-au înscris două femei, aparţinând a două generaţii diferite, şi un bărbat. Moral, în opinia mea, ar fi fost ca restul doamnelor cu funcţii din partid să susţină una dintre cele doua candidaturi. Însă, Preşedinta Organizaţiei de Femei şi Prim-vicepresedinta, care, dealtfel, au discursuri feministe inflacarate, si-au declarat susţinerea peentru singurul bărbat aflat în cursă. Mă-ntreb ce fel de organizaţie de femei este aceasta?  Dânsele îl sustin pe cel care s-a opus vehement punerii în aplicare a statutului partidului care prevede o cota de 30% femei la toate alegerile“, a spus Elena Băsescu, în plenul Parlamentului European.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite