Dragnea, despre începerea anchetării lui Shhaideh şi Plumb: Mi se pare un atac violent la o putere a statului. Dosarul acesta e o ficţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, că dosarul DNA care le vizează pe Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, adică ministrul Dezvoltării Regionale şi ministrul Fondurilor Europene din Guvernul Tudose, ar fi un „atac violent“ la adresa Guvernului şi e o „lovitură“ pentru această instituţie.

„Mi se pare un al doilea atac violent la o putere a statului. E o lovitură asupra Guvernului.  Eu am citit doar comunicatul DNA, în rest m-am uitat în presă. Discutăm de un transfer nu către un privat, ci către o instituţie publică. E de la public la public. Nu cred că nu au mai fost în istorie asemenea transferuri“, a declarat Liviu Dragnea referitor la dosarul DNA privind Lacul Belina. Mai mult, acesta a subliniat că în urma acestor mişcări ale procurorilor, statul ar pierde investitori.  „Chiar ieri am primit o informaţie de la un membru al Guvernului că un mare concern vrea să facă o investiţie în România dar are nevoie de 80-100 de hectare. Credeţi că mai face cineva un asemenea transfer?“, a completat liderul PSD. 

„Dosarul acesta e o ficţiune, dar are consecinţe reale“, a mai subliniat preşedintele social-democrat. Totodată, acesta a ţinut să puncteze că dosarele pregătite de procurori nu îl au drept ţintă doar pe el, ci şi familia.  „Se pare că nu numai la mine (n.r.-se limitează). Nu vor să se limiteze la mine, vor să-mi ia şi copilul, să-l reţină. Fosta soţie, oricum a luat-o. E o luptă între abuz şi democraţie. Între nişte metode de poliţie politică şi metode democratice“, a mai spus Dragnea. 

Preşedintele social-democrat a mai subliniat că miza ar fi „distrugerea PSD“ şi a evitat să dea un răspuns clar dacă are informaţii despre o posibilă „preluare“ a partidului de George Maior, în prezent ambasador al României în SUA. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite