Dezbatere Ponta-Iohannis. Sondaj CSCI: Ponta câştigă şi a doua confruntare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit unui realizat în timp real de CSCI, candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a câştigat dezbaterea cu candidatul ACL, Klaus Iohannis, şi în a doua confruntare televizată, care a avut loc miercuri seara la postul de televiziune B1 TV, informează romaniatv.net.

Sondajul realizat de CSCI, condus de unul din consilierii lui Victor Ponta, indică faptul că un procent de 58% dintre persoanele chestionate care au urmărit emisiunea electorală de la postul B1TV consideră că Victor Ponta, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, este câştigătorul dezbaterii, în timp ce 42% dintre respondenţi susţin că acela care ar fi fost mai convingător este Klaus Iohannis, candidatul ACL, arată datele finale ale un sondaj CSCI spot, potrivit romaniatv.net.

Totodată, actualul prim –ministru al României  a dominat atât în primele 30 de minute ale emisiunii televizate, cât şi după o oră, conform datelor sondajului.

După prima oră a confruntării, Ponta a fost văzut drept câştigător al celei de-a doua runde a finalei pentru Cotroceni de 57% dintre cei chestionaţi, iar Klaus Iohannis doar de 43%.

Sondajul CSCI a fost realizat pe un eşantion de 650 de persoane.

CSCI a prezentat rezultatele unui sondaj asemănător, realizat telefonic, şi marţi seară. Potrivit sondajului de marţi, 70% dintre persoanele chestionate care au urmărit dezbaterea dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis de la Realitatea TV, sunt de părere că Victor Ponta s-a descurcat De partea cealaltă, 30% consideră că Iohannis a fost mai bun.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite