Dăncilă, replică la atacurile PNL: Am văzut un om care şi-a permis să jignească femeile din PSD. E inacceptabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Viorica Dăncilă. FOTO gov.ro
Premierul Viorica Dăncilă. FOTO gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a criticat PNL pentru faptul că unul dintre liderii acestei formaţiuni ar fi jignit femeile din PSD, inclusiv pe ea.

„Mi-am propus să nu răspund celor care, în loc de proiecte, au înţeles să vină cu jigniri, mi-am propus să nu le răspund celor care cred că prin aceste lucruri sunt mai puternici, au vizibilitate sau aduc un plus de imagine României, dar astăzi am văzut un lucru pe care nu pot să-l accept şi îmi încalc promisiunea de a nu răspunde acestor atacuri. Am văzut astăzi un aşa-zis lider de partid care şi-a permis să jignească femeile din partidul social democrat, dar acest lucru este de neacceptat. Un om care jigneşte femeile este un om slab. Să nu uite că a jignit astăzi multe femei, mame, soţii, prietene, fiice şi acest lucru cred că nu-i face onoare. Eu recomand să le trateze cu respect pe femeile PSD pentru că sunt mult mai puternice decât el şi mult mai determinate. Într-o luptă cu organizaţia femeilor social democrate am toată convingerea că el va pierde. În lipsa proiectelor pe care nu el are a venit cu lozinci care dovedesc că memoria nu îl ajută“,  a declarat Viorica Dăncilă, persoană vizată fiind cel mai probabil vicepreşedintele PNL, Florin Roman. 

Într-o intervenţie de la mitingul PNL de la Alexandria, Florin Roman a avut mai mult cuvinte la adresa liderilor PSD şi a Vioricăi Dăncilă. 

„Ludovic Orban are spatele plin de cicatrici din lupta cu Dragnea şi mafia lui. Rareş, e astăzi viu, la Alexandria şi îi va transmite că aşa nu mai merge. În 26 luptăm cu tuta, cu analfabeta. Vasilica, nici nu ştii cât de mică începi să fii. Dragnea, vei ajunge acolo unde ajung infractorii, la puşcărie dacă asta spune legea în democraţie. Alexandria nu mai e roşie, e galbenă! Victorie PNL! Nu vă fie frică, Liviu dictatorul pică! Pe Dragnea trebuie să-l punem în genunchi. Să ceară iertare şi îndurare poporului pe care l-a umilit", a declarat Roman. 

Dăncilă: Iohannis a adus lacrimi în rândul pensionarilor. Ar trebui să dăm o OUG ca PNL să primească gratuit lecitină, ca să nu uite ce a făcut PSD pentru ţară

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite