Crin Antonescu: PNL este suficient de puternic să-l poată întreţine politic pe Tăriceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat miercuri seară, într-o emisiune la Antena 3, că PNL este un partid suficient de puternic pentru a-l „întreţine“ politic pe Călin Popescu Tăriceanu.

Nu avem nicio problemă în interiorul PNL. (...) Ce se întâmplă cu domnul Tăriceanu... PNL este un partid suficient de puternic ca să poată să-l întreţină politic pe domnul Tăriceanu. Nu este niciun fel de problemă.

Domnul Tăriceanu are, cred, destul de evident pentru oricine, deşi partidul s-a pronunţat în atâtea rânduri şi are o strategie asumată, şi opţiunea după republică parlamentară. Decât să fie Antonescu preşedinte, mai bine să nu mai aibă România preşedinte. Are, de asemenea, un mod de a comenta dacă noi suntem mai tari sau nu pe dreapta, deşi când a condus acest partid şi a putut fi prim-ministru al ţării nu era un pesedist, era un liberal, dar a pierdut partida pe dreapta într-un mod categoric“, a spus Antonescu.

Acesta a ţinut să adauge că, deşi îl respectă pe Călin Popescu Tăriceanu, nu îl poate înţelege.

„Domnul Tăriceanu este pentru mine un coleg pe care îl respect, dar pe care nu îl înţeleg din perspectiva PNL, drept care nu e o problemă să spun că PNL îşi permite să îl întreţină politic, adică este un partid atât de politic încât domnul Tăriceanu poate jeli: dacă avem candidat la prezidenţiale că de ce mai avem preşedinte, dacă suntem într-un USL în care am discutat şi discutăm pe picior de egalitate, de ce se întâmplă asta.“, a conchis Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite