Congresul PSD. Ponta: „Năstase mi-a zis că în politică, spre deosebire de box, contează dacă poţi să te ridici“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase şi Victor Ponta FOTO: Arhiva Adevărul
Adrian Năstase şi Victor Ponta FOTO: Arhiva Adevărul

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Congresul PSD, că are "o mulţumire specială" pentru Adrian Năstase, care i-a spus că în politică, spre deosebire de box, contează de câte ori poţi să te ridici, menţionând că este convins că fostul prim-ministru o va face.

"Am o mulţumire specială pentru cel care mi-a fost totdeauna alături şi sper să-mi fie şi în continuare, pentru Adrian Năstase", a spus Ponta, stârnind aplauzele delegaţilor PSD.
 
El a relatat un episod din 2002 din biroul premierul de la acea dată, Adrian Năstase, când acesta i-a propus să intre în PSD.

"O să recunosc întotdeauna şi o să mă mândresc cu rolul pe care l-a avut Adrian Năstase în cariera mea politică. (…) Mi-a spus ceva Adrian Năstase, că diferenţa între politică şi box este faptul că nu contează de câte ori eşti trimis la podea, contează dacă de fiecare dată poţi să te ridici. Şi sunt convins că va putea să facă ceea ce mi-a zis mie în acele momente", a mai susţinut preşedintele PSD.

El a mai afirmat că nu a luat parte la negocierile pentru poziţiile de vicepreşedinţi deoarece "nu există un criteriu obiectiv" prin care să poată diferenţia candidaţii la funcţiile de vicepreşedinte.

"Toţi aţi câştigat alegerile, toţi v-aţi făcut datoria faţă de PSD, nu pot să vă împart în cei mai buni şi cei mai răi", a completat Ponta.

Liderul PSD a menţionat că îi va vota pe toţi candidaţii şi în felul acesta îşi va anula votul din Congres.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite