Cioloş, de ziua Europei: Dialogurile la mici şi bere sunt bune, dar nu suficiente, pentru că ne ţin în logica celor care cer şi a celor care dau

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacian Cioloş a scris miercuri, pe Facebook, un mesaj de ziua Europei prin care a declarat că „politica ar trebui să însemne mai mult dialog cu oamenii” şi că discuţiile „la mici şi bere sunt bune, dar parcă nu suficiente”. Acesta a adăugat că cea mai bună modalitate de a sărbători ziua Europei este „să ne gândim la ce avem de făcut pentru România” şi a anunţat, astfel, lansarea unui proiect de consultare naţională al Platformei România 100.

Dacian Cioloş, fondatorul partidului Mişcarea România Împreună, a postat miercuri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de Ziua Europei. Acesta a explicat că politica ar trebui să însemne mai mult dialog cu oamenii”, însă a precizat că discuţiile „la mici şi bere nu sunt suficiente”.

„Politica ar trebui să însemne mai mult dialog cu oamenii şi atunci când se pregătesc programe politice, dar şi atunci când se guvernează. Dialogurile la mici şi bere sunt bune, dar parcă nu suficiente în primul rând pentru că ne ţin în logica celor care cer şi a celor care dau. Vrem să ne pregătim intrarea în politică înţelegând cât mai bine cum vedeţi România de azi şi, mai ales, pe cea de mâine. Cea mai bună modalitate de a sărbători ziua Europei este să ne gândim la ce avem de făcut în România. România puternică în Europa este de fapt România noastră, cea pe care o visăm şi pe care doar noi o putem construi. Vă aşteptăm să ne spuneţi ce credeţi despre asta, în zilele şi săptămânile care vin. La mulţi ani, Europa!”, a scris Dacian Cioloş.

Fostul premier tehnocrat a anunţat, totodată, lansarea unui „proiect de consultare naţională pentru viitorul României” al Platformei România 100. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite