Cezar Preda: „Gestul lui Stănişoară e fără comentarii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Preda a criticat trecerea lui Mihai Stănişoară de la PNL la PDL
Cezar Preda a criticat trecerea lui Mihai Stănişoară de la PNL la PDL

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, pentru Mediafax , că plecarea lui Mihai Stănişoară „este fără comentarii“ şi a arătat că nu înţelege atitudinea acestuia, arătând că Stănişoară a „beneficiat din partea PDL de toate funcţiile posibile“.

Cezar Preda a spus că Mihai Stănişoară nu a avut niciodată o nemulţumire pe care să o transmită conducerii PDL.

„Este pur şi simplu fără comentarii! Un om care a beneficiat din partea PDL de toate funcţiile posibile, inclusiv ministru, şef de comisie, lider de grup, are o asemenea atitudine! Nu se comentează, lumea analizează ce putea să determine un om să facă asemenea gest. Nu a avut niciodată nemulţumiri pe care să ni le transmit“, a precizat Cezar Preda.

Deputatul Mihai Stănişoară a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Crin Antonescu, la sediul PNL, că a luat decizia de a intra în acest partid, despre care a spus că est singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România“.

„Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut, ci priveşte cu speranţă în viitor“, a spus Stănişoară. „Vin în PNL asigurându-i pe colegii şi partenerii mei că voi fi onest, sincer, corect, loial şi performant“, a adăugat Stănişoară.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite