Articol publicitar

Ce „reguli“ ar trebui să urmeze candidaţii la alegerile europarlamentare

Publicat:
Ultima actualizare:
fff

Te rog uită pentru o clipă de alte teme din campania electorală şi îndreaptă-ţi atenţia către un proiect de ţară al României în Europa: Cumpără Fabricat în România, un mesaj către români şi către europeni, care să ajute ca industria de manufactură să rămână în Europa, iar pe cea de la noi să devină cel mai important motor al creşterii economice în următorii 5 ani.

SS

Se ştie că Europa este leagănul industriei de manufactură şi că a fost întotdeauna în fruntea revoluţiilor industriale şi a inovaţiilor tehnologice. Industria de manufactură aduce 60% din veniturile bugetare din Uniune, dând în mod direct de lucru la peste 35 de milioane de persoane pe tot cuprinsul UE şi include pe lanţurile de aprovizionare zeci de mii de furnizori, IMM-uri şi întreprinderi mari. Industria de manufactură din Europa are o capacitate imensă de cercetare şi inovaţie, încadrează o resursă umană extrem de bine calificată şi are o reputaţie excelentă pentru calitate şi sustenabilitate.

Desigur, crearea de valoare adăugată în fiecare din ţările Europei dă cetăţenilor un sentiment de încredere asupra viitorului, dar şi de mândrie că pot cumpăra în magazinele de proximitate lucrurile fabricate la ei în ţară de rudele, prietenii şi cunoştinţele lor.

Stimate Candidat la Alegerile Europarlamentare, Pentru ca România să intre în rândul ţărilor cu o economie puternică, avem nevoie de un proiect de ţară economic, şi anume ca industria de manufactură să devină o ţintă strategică pentru dezvoltare şi Cumpără Fabricat în România, un reflex durabil al românilor şi europenilor.

România are nevoie să-şi întărească industria de manufactură şi să o facă competitivă, să sprijine investiţiile industriale existente şi să atragă investitori care să deschidă noi fabrici, să creeze locuri de muncă bine calificate, să pregătească încă de pe băncile liceului o resursă umană adaptată noilor tehnologii.

Şi mult mai important, este nevoie să educăm noile generaţii pentru a întelege şi a avea încredere că a Cumpara Fabricat în România declanşează o reacţie în lanţ cu efecte durabile pentru rudele, prietenii şi cunoştintele noastre.

Pentru a pune umărul la toate acestea, adu-ţi te rog aminte să faci 3 lucruri:

  • Vizitează în campanie 10 Fabrici din România
  • Cumpără în fiecare zi ceva Fabricat în România
  • Indeamnă alegătorii să Cumpere Fabricat în România

Industria de manufactură trebuie să ramână în Europa. Industria de manufactură este valoarea adaugată care poate face România puternică.

Cumpără Fabricat în România.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite