Băsescu: „Nu sunt propagandist pentru Mişcarea Populară, aşa ceva nu fac“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu, la autostrada Nădlac-Arad FOTO presidency.ro
Preşedintele Traian Băsescu, la autostrada Nădlac-Arad FOTO presidency.ro

Preşedintele Traian Băsescu, întrebat dacă l-a convins pe finul său Gheorghe Falcă, primar al Aradului, să treacă la Mişcarea Populară, a afirmat că el nu este pe post de propagandist pentru această formaţiune politică.

„Nu discut aşa ceva nicăieri şi eu nu sunt pe post de propagandist pentru Mişcarea Populară, fie că vorbim despre partid sau despre fundaţie. Aşa ceva nu fac“, a fost răspunsul ferm al lui Traian Băsescu.

Preşedintele Băsescu  a fost aşteptat la Arad de către primarul Gheorghe Falcă. Cei doi au o întrevedere în biroul edilului-şef, alături de cei doi viceprimari ai municipiului, dar fără presă. Preşedintele a mers la primărie după ce a vizitat şantierul Autostrăzii Nădlac-Arad.

Băsescu a precizat că vrea să meargă la Primăria Arad ca să vadă dacă primarul este la serviciu sau în concediu.

La plecarea de pe şantier, el a fost întrebat dacă mai merge să vadă alte şantiere din ţară, spunând că a văzut şantiere de la Sibiu până la Nădlac, iar autostrada Nădlac-Arad a survolat-o cu elicopterul şi a parcurs-o şi cu maşina, iar pentru moment nu mai are planificate alte astfel de vizite. "Deocamdată nu, dar vara-i lungă", a afirmat Băsescu


Materiale pe aceeaşi temă:

VIDEO Băsescu critică noile taxe pe care Guvernul vrea să le introducă: „Cum să pui taxe pe chirii şi să nu utilizezi banii europeni?“

VIDEO Băsescu: „Ceea ce se întâmplă pe autostrada Arad-Nădlac, emblema neputinţei şi o proastă guvernare“

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite