Antonescu, atac la Băsescu: Continuă să ne ia de proşti. Ar trebui să spună cine este ofiţerul acoperit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul lider liberal, Crin Antonescu, a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, că preşedintele Traian Băsescu ar trebui să dea detalii cu privire la ofiţerul acoperit, întrucât, în caz contrar, totul este un circ de care se foloseşte pentru a se implica în campania electorală. „În continuare ne ia de proşti“, a comentat Antonescu.

„În legătură cu Traian Băsescu, toate lucrurile s-au spus, cel puţin din partea mea. Atâta vreme cât, după zece ani, noi mai putem să luăm în serios un preşedinte care vine şi spune sau îl acuză pe acoperitul acel ipotetic că nu şi-a trecut în CV calitatea de ofiţer acoperit înseamnă că în continuare ne ia de proşti. Şi probabil că până îşi va termina mandatul, în continuare, unii dintre noi vor fi suficient de proşti încât să îl ia în considerare pe domnul Băsescu. Dacă Traian Băsescu are ceva de spus, ar trebui să spună, dacă nu, este un circ prin care încearcă să participe la această campanie electorală şi probabil vor mai urma asemenea scheme“, a scris Crin Antonescu pe pagina sa de Facebook. 

Preşedintele Băsescu a declarat, miercuri seară, la TVR 1, că va da amănunte despre «ofiţerul acoperit» de faţă cu toată presa, precizând că nu are nicio informaţie de la serviciile secrete.

„Eu cred că ar fi foarte bine să ştim exact ce am declarat eu, pentru că răspunsul domnului Sârbu acoperă doar o jumătate din ceea ce eu am declarat. Eu am spus că este un fost ofiţer acoperit sau un ofiţer acoperit, pentru că, atunci când ştii despre cineva că a fost ofiţer acoperit, nu ştii şi când i-a încetat mandatul şi acesta este un lucru pe care trebuie să îl afli înainte de a fi candidat la Preşedinţie. Cetăţeanul să ştie că are un preşedinte care nu are nimic de ascuns”, a spus Băsescu, la TVR1.

Preşedintele a mai susţinut că Ilie Sârbu a minţit prin omisiune, când a afirmat că SIE a comunicat că niciun candidat la prezidenţiale nu este ofiţer sub acoperire.

„Domnul Sârbu a minţit prin omisiune astăzi, şi nu numai asăzi. Dânsul este într-o lungă campanie, de când am făcut această afirmaţie la un post de televiziune, nu conteneşte să îşi aducă aminte că nu există ofiţer acoperit. În familia dânsului, vrea să spună. Da' dosarul lui Băsescu... Frate, dar îmi căutaţi dosarul de 25 de ani. Nu este. Ce v-am spus că este, aia s-a găsit la SRI, rapoartele de voiaj, nu altceva”, a mai arătat Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite