Alegeri prezidenţiale 2014. Cum se vede primul tur de scrutin pe reţelele sociale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii voteză la alegeri prezidenţiale 2014 de la ora 7.00 până la ora 21.00. În tot acest timp, vom urmări ce se întâmplă pe reţelele sociale şi vom descoperi cele mai active discuţii şi hashtag-uri.

Urnele se deschid duminică la ora 7.00 şi se închid la ora 21.00. Votul se exprimă pe baza cărţii de identitate. Alegătorii îşi pot reînoi cărţile de identitate şi în ziua votului. Programul de lucru cu publicul va fi între orele 8.00 şi 16.00, iar duminică între intervalul orar 8.00- 21.00. Contravaloarea producerii şi eliberării cărţii de identitate este de 7 lei şi se achită la sediile CEC Bank.

Alegătorii care în ziua votării se află în altă comună, oraş sau municipiu decât cel de domiciliu îşi pot exercita dreptul de vot la orice secţie de votare, după ce declară în scris, pe propria răspundere, că nu au mai votat şi nu vor mai vota la acel tur de scrutin.

Am creat un flux pentru hashtag-ul #alegeri2014 şi pe Tagboard. Îl puteţi urmări aici. El se actualizează în timp real, atât pe mobil, cât şi pe calculator. 

Alegeri prezidenţiale 2014 - Live blog din timpul zilei de mâine cu principalele informaţii. 

Urmăriţi alegerile prezidenţiale şi principalele discuţii de pe reţelele sociale în fluxul de mai jos pe care îl vom actualiza cu cele mai interesante discuţii o dată la câteva ore.

[<a href="//storify.com/vladandriescu3/alegeri-preziden-iale-2014-romania" target="_blank">View the story "Alegeri prezidenţiale 2014 - România" on Storify</a>]

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite