A fost capturat un al şaselea agresor al celor doi jandarmi la mitingul diasporei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă un bărbat suspectat de agresarea celor doi jandarmi la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei a fost reţinut după ce a fost audiat, joi, la Poliţia Capitalei. Bărbatul este din judeţul Teleorman şi a fost ridicat de poliţiştii Serviciului Omoruri în dosarul agresării celor doi jandarmi în timpul evenimentelor din 10 august, din Piaţa Victoriei. Acesta este al şaselea agresor al celor doi jandarmi care a fost reţinut până acum.

UPDATE Inculpatul T.C.F. a fost reţinut după ce procurorii au ajuns la concluzia că, în data de 10 august 2018, el a fost unul dintre agresorii jandarmilor. Concret, T.C.F. le-ar fi aplicat mai multe lovituri cu piciorul.

Şi marţi a mai fost arestat un huligan care a participat la agresarea jandarmeriţei în Piaţa Victoriei, la mitingul din 10 august.

„În data de 10 august 2018, inculpatul I.L.G., în timp ce se afla în Piaţa Victoriei din Bucureşti, sector 1, în timpul unui manifestaţii publice, alături de numeroase alte persoane, a agresat un subofiţer de jandarmi aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, aplicându-i o lovitură cu piciorul în regiunea spatelui, după ce în prealabil l-a tras de vesta de serviciu. Totodată, prin acţiunile violente comise asupra persoanei vătămate, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică, creând un puternic sentiment de teamă numeroaselor persoane prezente la manifestaţia de protest”, spuneau procurorii. 

Ulterior, pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă.

Era al cincilea protestatar reţinut în dosarul deschis pentru ultraj împotriva forţelor de ordine, şi al şaselea inculpat dacă îl socotim si pe bărbatul care a furat arma jandarmeriţei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite