Turiştii se întorc acasă după minivacanţa de Crăciun. Se circulă greu pe DN1, iar la Buşteni s-au format coloane de maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii care şi-au petrecut minivacanţa de Crăciun în zona de munte a ţării se întorc acasă, astfel că pe DN1 se circulă cu dificultate. Mai mult, din Buşteni s-au format coloane de maşini pe sensul de mers spre Bucureşti şi spre Braşov.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române precizează că traficul rutier este intens pe DN1 Bucureşti - Braşov, mai ales pe sensul de mers către Bucureşti. Se circulă în coloană între Buşteni şi Predeal. Un echipaj de poliţie rutieră care acţionează în zona Dârste - Săcele (judeţul Braşov), şoferii fiind sfătuiţi să să utilizeze ruta  DN1A Săcele - Cheia – Ploieşti.

De asemenea, s-a format coloană de maşini pe DN1, începând cu Buşteni, pe sensul de mers pre Braşov.

Traficul rutier s-a intensificat pe DN 65 Slatina - Piteşti şi pe DN7Sibiu - Râmnicu Vâlcea - Piteşti. Pe DN7 se circulă îngreunat, din cauza numărului mare de maşini, în zona Bascov (judeţul Argeş), iar pe DN65 pe segmentul Albota - Lunca Corbului, dar şi în continuare, pe DN65B (drumul de legătură cu autostradaA1 Bucureşti - Piteşti).

Pe autostrada A1 Piteşti- Bucureşti circulaţia este intensă, însă nu s-au format coloane de maşini.

„Le recomandăm conducătorilor auto care încheie coloanele de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru că la lăsarea întunericului unii şoferi apreciază greşit distanţa în mers”, anunţă Centrul Infotrafic.

Peste 420 de radare amplasate de drumurile din ţară

Pentru desfăşurarea activităţilor de menţinere a ordinii şi liniştii publice, a celor de prevenire a evenimentelor rutiere negative şi asigurare a fluenţei traficului rutier, poliţiştii vor folosi aproape 770 de autospeciale, dintre care 427 dotate cu aparate de monitorizare a traficului şi înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite