Trei dintre agresorii jandarmeriţei ar fi fost prinşi. Unul voia sa fugă din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei dintre agresorii jandarmeriţei care a fost bătută vineri în Piaţa Victoriei au fost prinşi, potrivit unor surse citate de Antena 3. Unul dintre agresori ar fi intenţionat să părăsească ţara.

UPDATE 21:55 La acest moment, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti  şi Poliţia Capitalei - Serviciul Omoruri audiază 6 persoane cu privire la evenimentele din seara anterioară din Piaţa Victoriei.

Anterior, de la momentul producerii evenimentului, au fost audiate alte 13 persoane cu privire la incidentele mentionate. 

În paralel cu aceste activităţi au fost analizate înregistrările realizate de mass-media.

Activităţile desfăşurate au ca scop stabilirea identităţii celor prezenţi în zona producerii agresiunii şi a acţiunilor desfăşurate  de aceştia, informează Poliţia Capitalei, care nu precizează dacă printre suspecţii interogaţi se află cele trei persoane amintite anterior de Antena 3.

***

Potrivit Antena 3, unul dintre agresori s-ar fi predat, unul a fost reţinut de acasă, iar altul a fost reţinut de pe stradă, când se îndrepta spre Piaţa Victoriei.

Pistolul furat vineri seară de la jandarmeriţa agresată nu a fost deocamdată recuperat.

Doi jandarmi, dintre care o femeie, au fost prinşi în mijlocul unui grup de manifestanţi şi au căzut victime agresiunii mulţimii furioase, vineri seară. 

Cei doi jandarmi au fost scoşi de mai mulţi manifestanţi paşnici, care au făcut scut uman în jurul celor doi şi i-au escortat până la un grup de jandarmi, care nu au intervenit pentru a-şi salva colegii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite