Final de weekend. Trafic rutier reluat pe DN1. Pe Autostrada Soarelui, pe sensul către Bucureşti, se circulă în coloană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţie intensă pe DN1 în drum spre Bucureşti FOTO Adevărul
Circulaţie intensă pe DN1 în drum spre Bucureşti FOTO Adevărul

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că traficul a fost reluat atât pe DN1, cât şi pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Capitală. Pe A2 încă e aglomerat şi se circulă în coloană.

UPDATE Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, începând cu ora 19.50, a fost ridicată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

De asemenea, poliţiştii informează că începând cu ora 19.45, se circulă în condiţii normale şi pe Autostrada Soarelui, unde, din cauza unui incendiu care a izbucnit în imediata apropiere a autostrăzii, la kilometrul 82, pe sensul de deplasare către Bucureşti, traficul rutier a fost deviat pentru mai bine de trei ore.

Însă, şoferii care se întorc de la mare susţin că se merge în continuare în coloană pe toate benzile de pe Autostrada Soarelui, aproape bară la bară, inclusiv în zona Drajna.

Aceştia susţin că ar fi avut loc un accident minor după Drajna, o tamponare din cauza nerespectării distanţei dintre maşini, care ar fi cauzat problemele din trafic pe sensul spre Capitală, pe care se circulă cu 10 km/h. 

Iată o poză la kilometrul 110, în jurul orei 20.00 (FOTO: Iulia Roşu)

image

UPDATE Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, începând cu ora 18:40, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

UPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că ora 17:30, pe Autostrada Soarelui, circulaţia este întreruptă între Lehliu şi Drajna, din cauza unui incendiu care a izbucnit în imediata apropiere a autostrăzii la kilometrul 82 pe sensul de deplasare către Bucureşti.

Pe timpul intervenţiei pompierillor, circulaţia a fost deviată de la Lehliu (kilometrul 64) pe DN3 şi de la Drajna(kilometrul 105) pe DN3A.

Traficul pe Autostrada Soarelui se desfăşoară cu dificultate din cauza unui incendiu izbucnit la kilometrul 82, pe sensul de mers către Bucureşti, transmite Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. 

Şoseaua este acoperită de un fum.

Între timp, o maşină de pompieri a ajuns la faţa locului pentru a stinge incendiul, iar la această oră se circulă în condiţii mai bune. 


Poliţiştii Infotrafic au anunţat, duminică după-amiază, că în jurul orei 14.00 se circula îngreunat pe tronsonul Predeal-Sinaia-Comarnic, pe sensul de mers către Bucureşti.

Motivul este numărul mare de autovehicule de pe DN1.

Peste 12.000 de turişti pe litoral

Peste 120.000 de turişti s-au aflat pe litoralul românesc în acest weekend, numai în structurile de cazare oficiale, fiind cel mai aglomerat sfârşit de săptămână al actualului sezon estival. Cei care au ales litoralul ca destinaţie de vacanţă, dar şi localnicii au avut parte de numeroase evenimente.

Preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, a declarat că în staţiunea Mamaia nu se mai găseşte niciun loc de cazare, iar în sudul litoralului gradul de ocupare depăşeşte 90 la sută, ea adăugând că turiştilor care au ales structuri de cazare oficiale li se adaugă alte câteva mii care s-au cazat la rude sau la localnici.

„Estimăm că în acest weekend am avut pe litoralul românesc peste 120.000 de turişti. Evident acestora li se adaugă turiştii care stau la rude, la localnici, în apartamente sau în structuri de cazare care nu sunt încă autorizate. A fost cel mai plin weekend de până acum. În Mamaia şi Mamaia Nord - Năvodari am avut sută la sută grad de ocupare şi estimez un 90 - 92,93 la sută în sudul litoralului. De acum, în mod cert ne aşteaptă weekend-uri la fel de pline, dar şi în timpul săptămânii înregistrăm un grad de ocupare foarte mare. Mamaia va rămâne în sută la sută grad de ocupare până la finalul lunii august”, a afirmat Corina Martin.

Pe aceeaşi temă:

Patru persoane rănite într-un accident pe DN 1, la Posada

Patru persoane au fost rănite luni seară pe DN 1, în zona Posada, după ce o maşină a pătruns pe contrasens şi a izbit puternic un alt autoturism.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite