TAROM anulează mai multe curse din cauza furtunii Ciara. Anunţul companiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TAROM anunţă anularea unor curse din cauza furtunii Ciara. FOTO Shutterstock
TAROM anunţă anularea unor curse din cauza furtunii Ciara. FOTO Shutterstock

Programul de operare al TAROM este afectat din cauza furtunii Ciara, care afectează nordul Europei, a anunţat compania duminică. Momentan, au fost anulate două curse Bucureşti-Londra şi Londra-Bucureşti programate la prânz.

„Din cauza furtunii Ciara ce traversează părţile de Vest şi Nord Vest ale Europei, generând vânturi cu viteza de peste 100 km/h si fenomene periculoase zborului, programul de operare va fi afectat”, anunţă TAROM.

 Momentan, au fost anulate cursa 391 Bucureşti-Londra, care trebuia să decoleze la 12.20 şi cursa 392 Londra - Bucureşti, care trebuia să decoleze la ora 14.50. În funcţie de evoluţia meteo, este posibil ca şi alte curse sa sufere întârzieri sau sa fie anulate, a mai precizat compania aeriană.

Totodată, circa 60 de zboruri către şi dinspre Bruxelles au fost anulate duminică în aşteptarea furtunii Ciara prognozată să ajungă în cursul zilei în nordul Europei, a declarat o purtătoare de cuvânt a aeroportului din capitala Belgiei, conform Agerpres. Aceste anulări, decise de companiile aeriene, vizează zborurile Lufthansa către şi dinspre Munchen şi Frankfurt (Germania), Eurowings (Stuttgart, Germania), KLM (Amsterdam), British Airways (Londra), precum şi 38 de zboruri ale Brussels Airlines către şi dinspre Regatul Unit.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite