Articol publicitar

“Programe integrate pentru accesul îmbunătăţit pe piaţa muncii – PAX“ Contract  POSDRU/125/5.1./S/126559

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
pax

Activităţile de informare/publicitate în cadrul proiectului „Programe integrate pentru accesul îmbunătăţit pe piaţa muncii – PAX”  au ca obiectiv creşterea gradului de conştientizare a nevoii şi a posibilităţilor de a integra sau reintegra pe piaţa muncii persoanele care fac parte din grupul ţintă şi de a informa opinia publică în legătură cu desfăşurarea acestui proiect.

Îndeplinirea obiectivelor naţionale va contribui la succesul Strategiei Europa 2020 şi la realizarea obiectivelor la nivel european. Activităţile în care sunt implicaţi membrii grupului ţintă - orientare/consiliere, formare profesională, mediere - se înscriu pe linia măsurilor prevăzute de una dintre iniţiativele majore ale Strategiei Europa 2020 „O Agendă pentru noi competenţe şi noi locuri de muncă” şi contribuie la dotarea cetăţenilor cu competenţele de care au nevoie pentru a fi competitivi pe piaţa muncii. Dobândirea de competenţe şi calificări relevante pentru piaţa muncii este extrem de importantă pentru a creşte şansele obţinerii unui loc de muncă, dar nu şi suficientă. De aceea, proiectul îşi propune să adauge valoare activităţii de pregătire profesională prin formarea deprinderilor de planificare a carierei şi de elaborare a documentelor de marketing profesional.

 De aceea, proiectul „Programe integrate pentru accesul îmbunătăţit pe piaţa muncii – PAX” prevede organizarea unor vizite de studiu în străinătate, care vor da ocazia unui schimb de idei despre cum pot fi depăşite perioadele de şomaj care pot apărea în viaţa oricărei persoane active.

Problemele de acest tip au fost şi sunt prezente în fiecare ţară, iar soluţiile de rezolvare găsite într-un loc sau altul pot fi surse de inspiraţie. Orice sincopă care poate apărea la un moment dat în cariera profesională trebuie privită şi ca o oportunitate şi ca o şansă de a face un pas înainte. Mulţi au reuşit să facă acest pas şi exemplul lor trebuie urmat. Este bine să învăţăm din greşelile noastre, dar şi mai bine este să învăţăm din erorile celorlalţi. Şi mai ales, să învăţăm din succesele altora.

Proiectul „Programe integrate pentru accesul îmbunătăţit pe piaţa muncii – PAX” este derulat de Technical Training SRL şi partenerii săi - ASOCIAŢIA PAKIV ROMÂNIA şi TECHNIKI EKPEDEFTIKI S.A.. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi are ca obiectiv general creşterea şanselor de integrare durabilă pe piaţa muncii pentru persoane inactive sau şomeri.

Pentru informaţii suplimentare privind proiectul „Programe integrate pentru accesul îmbunătăţit pe piaţa muncii – PAX” vă rugăm să ne contactaţi la: 

Technical Training S.R.L.

Str. Prof. Ion Bogdan nr. 4-6, sector 1, Bucureşti

Tel.: 021.252.24.95; Fax: 021.252.24.97

E-mail: office.ttraining@gmail.compax.technical@gmail.com ;www.pax-tt.ro 

şi

Asociaţia Pakiv România :  Telefon: 0258.811.170

Pentru mai multe informaţii despre programul de finanţare POSDRU, accesaţi website: www.fonduri-ue.ro/posdru.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii  Europene sau a Guvernului României!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite