Procurorii Curţii Supreme au ridicat documente de la Primăria Sectorului 4 şi de la Inspectoratului Teritorial de Muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii de la Parchetul Instanţei Supreme au ridicat, duminică, mai multe documente de la Primăria Sectorului 4 şi de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, în cazul incendiului izbucnit în clubul Colectiv, soldat cu decesul a 30 de persoane şi rănirea altor aproximativ 200.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, procurorii de la Parchetul General au ridicat documentele necesare anchetei făcute în cazul incendiului din clubul Colectiv.

Concret, de la ITM au fost ridicate documente referitoare la formele de angajare ale salariaţilor de la clubul Colectiv, iar de la Primărie, documente privind autorizarea funcţionării clubului.

Potrivit Parchetului Curţii Supreme, au fost ridicate documente apreciate ca fiind utile soluţionării cauzei de la sediile mai multor instituţii publice şi private, fără a fi precizate numele instituţiilor. De asemenea, la sediul Poliţiei Capitalei au continuat audierile martorilor.

Ultimul bilanţ arată că 30 de persoane au murit în urma tragediei din Clubul Colectiv. Alte peste 130 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Capitală.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite