Peste 200 de jandarmi vor asigura ordinea la concertul Iron Maiden, iar traficul va fi restricţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accesul cu umbrele este interzis, aşa că spectatorii sunt sfătuiţi să îşi aducă pelerine de ploaie la concert FOTO Adevărul
Accesul cu umbrele este interzis, aşa că spectatorii sunt sfătuiţi să îşi aducă pelerine de ploaie la concert FOTO Adevărul

Peste 200 de jandarmi vor asigura ordinea publică la concertul trupei legendare Iron Maiden care va avea loc miercuri în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Spectatorii nu au voie să vină la eveniment cu umbrele, sticle băutură sau parfum şi nici cu aparate de fotografiat cu obiectiv detaşabil. În plus, începând cu ora 14.00 traficul va fi restricţionat pe Bulevardul Libertăţii şi pe Bulevardul Unirii.

Accesul spectatorilor se va face pe Bulevardul Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie şi pe Bulevardul Libertăţii dinspre Bulevardul Naţiunile Unite. Traficul va fi restricţionat începând cu ora 14.00 până a doua zi la ora 03.00 dimineaţă pe Bulevardul Unirii între Bulevardul I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, dar şi pe Bulevardul Libertăţii între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunilor Unite.

În ziua concertului, accesul publicului în Piaţa Constituţiei se va face la ora 16.30

Spectatorii nu vor putea aduce în incinta evenimentului umbrele, sticle de băutură sau parfum şi nici aparate de fotografiat cu obiective detaşabile. Îşi vor putea achiziţiona însă jetoane de la standurile special amenajate pe care le pot folosi pentru cumpărarea diverselor produse alimentare din barurile mobile.

Autorităţile  recomandă fanilor trupei Iron Maiden să fie atenţi la genţi şi obiecte personale şi să evite să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia. În plus, îi sfătuiesc pe cei care sunt martorii unor acţiuni antisociale să sesizeze imediat forţele de ordine.

Mai mult, potrivit legii, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori ale obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite