Libanezul care a atacat-o pe fiica lui Adrian Enache, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ali Kanaan, libanezul acuzat că a atacat-o cu un briceag pe fata lui Adrian Enache, a fost condamnat, luni, la 5 ani de închisoare cu executare. Decizia apaţine Curţii de Apel Bucureşti şi este definitivă.

Prin decizia de luni, magistraţii i-au mai intezis lui Ali Kanaan să ia legătură cu Diana Andreea Enache şi cu rudele acesteia sau să se apropie la mai puţin de 100 de metri de locuinţa, locul de muncă, şcoala sau alte locuri unde fata desfăşoară activităţi sociale, pe o perioadă de 5 ani după executarea pedepsei.

De asemenea, acesta trebuie să plătească despăgubiri de 50.000 de euro, sumă pe care trebuie să o plătească în solidar cu complexul de apartamente Phoenicia.

În iunie 2014, Ali Kanaan a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol, pedeapsă mărită la 5 ani închisoare de Curtea de Apel Bucureşti, care a luat în calcul şi infracţiunea de purtare abuzivă.

Fiica lui Enache, atacă de paznicul blocului

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 5 spre 6 iulie 2014, într-un bloc din Capitală, când fiica lui Adrian Enache, Diana, a fost atacată cu un briceag de paznicul blocului în care locuieşte tatăl ei, după ce l-a chemat pe acesta să o ajute pentru că nu avea curent electric în locuinţă.

Procurorii au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, Ali Kanaan a lovit-o de mai multe ori pe fiica lui Adrian Enache, folosind un briceag cu lamă rabatabilă de 10 - 12 centimetri.

De cealaltă parte, libanezul a declarat că fata este cea care a provocat scandalul, fiind nemulţumită că paznicul le spunea părinţilor ei la ce oră vine din oraş şi pe cine aduce în locuinţă.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

MOTIVAREA INSTANŢEI Agresorul fiicei lui Adrian Enache, arestat pentru că este extrem de periculos

Bărbatul care a atacat-o pe Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, cu un briceag are un comportament extrem de periculos, el manifestând o violenţă deosebită în cadrul unui conflict cu o persoană minoră. Asta arată magistratul Judecătoriei Sectorului 1 în motivarea deciziei de arestare a lui Riad Ali Kanaan.

Diana Enache, fiica artistului Adrian Enache, atacată în scara blocului. Agresorul a fost arestat preventiv

Fiica lui Adrian Enache, Diana, a fost atacată, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 06.00, în scara blocului. Adolescenta a fost dusă de urgenţă la spital, unde se află sub supravegherea medicilor. Agresorul a fost prins sâmbătă seară de poliţie, iar duminică dimineaţă a fost arestat preventiv. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite