Judecătorii Stan Mustaţă şi Antoanela Costache, arestaţi la domiciliu, pot merge la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii suspendaţi Stan Mustaţă şi Antonela Costache, aflaţi în arest la domiciliu, pot merge duminică să voteze. Asta după ce magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis cererile formulate în acest sens de cei doi.

Judecătorii au formulat astfel de cereri pentru a-şi putea exercita dreptul la vot având în vedere că ei se află în arest la domiciliu.

În ceea ce-l priveşte pe Stan Mustaţă, porurorul de şedinţă a solicitat instanţei să respingă cererea, arătând că există posibilitatea ca o urnă specială să fie trimisă la domiciliul acestuia.

 Stan Mustaţă, de la Curtea de Apel Bucureşti, acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă, a fost arestat preventiv în 30 aprilie, iar din 29 octombrie este în arest la domiciliu. Mustaţă este acuzat că a cerut bani de la unii inculpaţi şi condamnaţi, în schimbul unor pronunţări favorabile acestora.

Judecătoarea Antonela Costache de la Tribunalul Bucureşti este acuzată că, alături de colega sa, Viorica Dinu, a luat mită pentru a ajuta la eliberarea din arest a lui Dinel Nuţu şi pentru a interveni şi în alte dosare.

Citiţi şi:

Judecătorul Stan Mustaţă susţine că nu a cerut mită de la Mihai Stoica. El pretinde că a fost interceptat în timp ce cita din „Nunta lui Figaro” după ce băuse vin

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite