Jimmy Carter a dezvăluit că are cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al Statelor Unite, Jimmy Carter, în vârstă de 90 ani, a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea unei părţi mici a ficatului, la începutul lunii august.

„Operaţia pe care am suferit-o recent la ficat a dus la descoperirea faptului că sunt bolnav de cancer. Îmi voi adapta programul în aşa fel încât să îmi permită urmarea unui tratament la Centrul Emory”, a declarat Jimmy Carter.

Declaraţia preşedintelui nu a furnizat alte informaţii cu privire la originea cancerului, însă a confirmat faptul că boala este răspândită în tot corpul. Deşi ficatul este, în cele mai multe cazuri, locul de unde porneşte cancerul, Jimmy Carter nu a confirmat această ipoteză. Fostul preşedinte a adăugat că va reveni cu alte informaţii în momentul în care îi vor fi transmise de către medici, informează aljazeera.com.

Jimmy Carter este fondatorul centrului medical „Carter Center” din Atlanta, care are rolul de a promova sănătatea, democraţia şi alte probleme de importanţă globală.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite