FOTO Everdichi Becali a fost înmormântată. Ioan şi Victor Becali riscă să piardă bani prin decesul mamei lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mătuşa lui Gigi Becali a fost nmormântată sâmbătă, în lipsa nepotului său care nu a primit învoire să părăsească Penitenciarul Jilava pentru a asista la funeralii. Everdichi Becali, mama lui Ioan şi Victor Becali, a fost găsită moartă, joi seara, în piscina de la reşedinţa sa din Pipera. Întrucât Everdichi era păstrătorul averii celor doi fraţi, aceştia riscă acum să piardă sume importante sau chiar instituirea sechestrului pe averea moştenită.

UPDATE Everdichi Becali a fost înmormântată. Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali a fost condusă pe ultimul drum de un cortegiu funerar de aproape 200 de persoane.Printre cei prezenţi s-au numărat şi foştii oficiali dinamovişti Cristian Borcea şi Vasile Turcu, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, fotbalistul Ciprian Marica şi tehnicianul echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra.

La ceremonie au participat, alături de restul rudelor, şi soţia lui Gigi Becali - vărul lui Ioan şi Victor Becali - împreună cu fiicele sale. 

UPDATE Moartea Everdichiei i-ar putea lăsa pe Ioan şi Victor Becali fără protecţie, întrucât bunurile trecute pe numele celor doi se află sub sechestru asigurator instituit de Curtea de Apel Bucureşti. Mai mult, pentru că Everdichi Becali era refugiată, aceasta era scutită de la plata impozitelor, ceea ce i-a încurajat pe cei doi fii ai ei să treacă întreaga avere pe numele ei. Prin moartea mamei lor,  cei doi riscă fie să plătească impozite foarte mari pe averea proaspăt moştenită, fie ca sechestrul să se răsfrângă şi asupra acesteia sau amândouă.

Everdichi a lăsat în urmă bunuri estimate la 55 de milioane de euro. Doar luna trecută cei doi au transferat în conturile mamei lor peste 4 milioane de euro, bani proveniţi din transferurile unor jucători. 

image


UPDATE Mai mulţi cunoscuţi ai familiei Becali au ajuns în timpul prânzului la reşedinţa acestora din Pipera, pentru a-i aduce un ultim omagiu  Everdichiei Becali, mama celor doi fraţi Ioan şi Victor Becali şi mătuşa lui Gigi Becali. Alături de familie s-a aflat şi fata cea mare a lui Giovanni Becali, Paula, care nu locuieşte în România, dar a venit să o însoţească pe ultimul drum pe bunica ei. Deşi Gigi Becali nu a putut fi prezent la înmormântare, mama şi soţia sa se află deja acolo.

Şi selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, a ajuns sâmbătă în Pipera pentru a prezenta condoleanţe familiei îndoliate. În plus, o mulţime de vecini şi oameni care o cunosc din auzite pe Everdichi, au venit în Pipera să prezinte condoleanţe. Ei nu sunt străini de drama familiei şi de situaţia în care se află Gigi Becali, pe nedrept închis, în opinia lor. „Ce-a făcut? Că numai bine a făcut!”, susţine un bărbat aflat în apropierea locuinţei familiei.

Becali nu a putut să îi prezinte mătuşii sale un ultim omagiu

Deşi era convins că va primi permisiunea să asiste la funeralii, reprezentanţii Penitenciarului Jilava au respins din nou cererea fostului europarlamentar de a ieşi măcar pentru o zi din închisoare. Asta în condiţiile în care avocatul fostului demnitar susţinea că nu există niciun motiv pentru care cererea să nu-i fie aprobată.

Primele informaţii arată că Everdichi Becali ar fi suferit un accident vascular cerebral în timp ce se afla în dreptul piscinei, a căzut în apă şi a murit înecată.  Surse judiciare au declarat  că decesul mătuşii lui Gigi Becali este cercetat ca moarte suspectă de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, anchetatorii urmând să stabilească în ce condiţii a încetat din viaţă Everdichi Becali.

casa becali mama FOTO Mediafax

Medic legist: nu sunt urme de violenţă în cazul mamei fraţilor Becali

Concluziile preliminare ale medicului legist relevă că nu sunt urme de violenţă în cazul mamei fraţilor Becali, care a fost găsită decedată joi seara în piscina locuinţei din Pipera. Potrivit unor surse judiciare, sunt audiate persoane care se aflau în imobil.

Gigi Becali rămâne în arest. Judecătorii au respins marţi cererea de schimbare a regimului de detenţie

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5 din Bucureşti au respins, marţi seara, cererea patronului echipei Steaua Bucureşti de schimbare a regimului de detenţie pentru a putea munci în libertate

Mama fraţilor Becali a avut o viaţă cumplită: povestea dureroasă a unei femei care a avut foarte puţin în comun cu băieţii săi, Ioan şi Victor

Cei doi impresari FIFA şi-au distrus imaginea prin ce au făcut în România, după 1989. În schimb, mama lor, care a murit, joi, la 83 de ani, s-a luptat din plin cu greutăţile vieţii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite